/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Alternativ after work: hälso-detox

Ge dig själv nya, goda vanor inför semestern!
Är du nyfiken på hur du kan förändra dina vardagsrutiner och hur du kan göra en “detox” eller utrensning av kroppen, för att bli piggare och starkare?

Under tre fredagar träffas vi och rensar både kropp och sinne. 
Vad vill du själv ändra och nystarta i ditt liv? Varför kan det vara bra att göra en utrensning och avgiftning av kroppen – och varför mår kroppen bättre av basisk-alkalisk kost?

Vi berör också lymfsystemets roll för kroppens rening och utrensning. Lymfsystemet fyller en väsentlig funktion i att hålla oss friska genom att det renar kroppen från slaggprodukter. Många olika problem beror på ett “trögt” lymfsystem, t.ex. trötthet, värk, lågt immunförsvar etc.

I detox-kursen får du lära dig hur du kan använda yoga, kost, andning, egenmassage och goda tankar för att boosta dig själv. Efter workshopen erbjuder vi frivillig pratstund där ni som väljer att stanna får möjlighet att provsmaka gröna smoothies och juicer.

Lärare: Emma Johansson och Ulrika Corneliusson

Detox-kursen har som mål att inspirera er att ta med tipsen och övningarna hem. Ni kommer att få ta del av ett egenvårdsprogram för att stimulera lymfsystemet, mattips samt recept för smoothies och juicer. Ta med material för att föra anteckningar! Vid varje tillfälle ingår även ett pass med yin- och vinyasa yoga.

Vecka för vecka finns det möjlighet att göra uppföljning av reflektioner kring veckan som har varit och hur det har gått.

Tid: fredag 4, 11 och 18 maj kl. 17.30-19.30
Pris: 300 kr för en av fredagarna (250 kr om du går en kurs på Mindful Yoga) eller 600 kr för alla tre (500 kr för våra kunder)
Kursen är tänkt som en helhet, men då vi vet att det kan vara svårt att frigöra tre fredagar i rad finns även möjlighet att boka ett separat tillfälle.
Boka här.

4 maj: Emma och Ulrika, gemensam introduktion. Vi tittar närmare på vad som händer i kropp och sinne när man börjar med yoga. För många uppstår naturligt en vilja att ta hand om sig själv och leva ett hälsosammare och renare liv. Yogapass med både Vinyasa och Yin.

11 maj: Ulrika Corneliusson fördjupar förståelsen för lymfsystemet samt lär ut en välgörande egenmassage. Yinyoga för lymfsystemet.

18 maj: Emma Johansson fördjupar förståelsen för den basisk-alkaliska kosten samt gör ett yogapass för att stärka och rena kroppen med en kombination av Vinyasa och Yin.