/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

På Mindful Yoga har vi ett behandlings- och samtalsrum där du kan boka olika sorters behandlingar. Du bokar behandlingarna genom att kontakta personen som utför behandlingarna, de går inte att boka i vår web-butik. Läs mer om respektive behandling nedan:

Nyhet! Nu har även Nomi Naimala behandlingar på Mindful Yoga!

Behandlingar med Nomi Naimala från och med februari 2019!

Nomi erbjuder följande behandlingar:

Reflexologi
Taktil massage
Thai yoga massage
Ayurvedisk ansiktsmassage
Ayurvedisk hälsorådgivning
Yin yoga
Yin yoga med massage
Yoga Nidra – Guidad meditation
Du kan också kombinera ovanstående behandlingar. 

 

Du hittar Nomi på wordpress här:

https://naimala.wordpress.com/

Du hittar Nomi på facebook här:

https://www.facebook.com/NaimalaNomi

Vill du maila Nomi skriver du till: nomi.naimala@gmail.com

Osteopati med Alberto Manco

Osteopati används vid rygg- eller nackvärk, ledbesvär, huvudvärk och migrän. Det används också vid ischiasproblematik, olika idrottsskador och belastningsskador. Osteopati kan också hjälpa vid problem orsakade av stress, matsmältningsbesvär och andningsbesvär.

Osteopaten använder sina händer för att först ställa en diagnos på bakomliggande orsaker till besvären och sedan utföra en behandling där kroppens leder och muskler mjukas upp och kroppens nervsystem kommer i balans. Osteopaten korrigerar obalanser i skelettets utformning och sätter igång en självläkande process i kroppen.

Osteopati utförs av Alberto Manco

Alberto Manco är osteopat, kinesiolog, yogalärare och massageterapeut.

Du når Alberto på telefon 0739 87 79 30

Kraniosakral terapi

Har du haft dina problem länge, provat allt och inte vet vart du ska vända dig för att få hjälp?  Då är en behandling med kraniosakral terapi ett klokt val. Kraniosakral terapi är en osteopatisk teknik med holistiskt tankesätt, grundat i insikten att alla obalanser har både fysiska och emotionella/mentala kopplingar.

Detta kan lindras med kraniosakral terapi:

  • Migrän
  • Ryggbesvär
  • Högt blodtryck
  • Fibromyalgi
  • Whiplash skada
  • Reumatism

Kraniosakral terapi är en mjuk behandlingsform där terapeuten med hjälp av sina händer och absolut närvaro i nuet korrigerar små felställningar i kraniets alla ben, ryggraden och/eller svanskotan. Dessa små korrigeringar hjälper kroppen att lösa spänningar som hindrar hälsa och välmående och en djup läkning kan starta. Eftersom nervsystemet balanseras på en djup nivå brukar ofta tankar och känslor som är kopplade till problemen leta sig upp i ljuset och kan på så sätt bearbetas. Medicinsk forskning i USA och England har visat att kraniosakral terapi har mycket god effekt på en persons fysiska, emotionella och mentala hälsa.

Behandlingen kan ges som 60 min enbart kraniosakral terapi eller 90 min kombinationsbehandling där vi inleder med en mjukgörande massage innan den kraniosakrala delen.

Kraniosakral terapi utförs av Ann Nystrand

Ann är designern och mönsterkontruktören som efter 23 år lämnade klädbranschen för att arbeta med människor istället för produkter. Sedan 2010 driver hon eget företag, Livstorget – mötesplatsen för kropp & själ. Ann är utbildad till Friskvårdsterapeut på Göteborgs Gymnastiska Institut 2010 där hon fick kunskap om flera terapiformer bl a Svensk Klassisk Massage och Bindvävsmassage. Sedan 2013 Diplomerad Kraniosakral terapeut, utbildad på Bröderna Tranbergs Institut, tillsammans med 30 HP medicin. Med vidare fördjupning i den kraniosakrala världen såsom embryologi, matspjälkningsapparaten och den biodynamiska kraniosakrala terapin. 2015 färdig instruktör inom medicinsk yoga. Arbetar idag med friskvård på ett antal olika företag samt privata terapeutiska behandlingar.

ann@livstorget.se
070-8973651