/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

På Mindful Yoga har vi ett behandlings- och samtalsrum där du kan boka olika behandlingar. Du bokar behandlingarna genom att kontakta personen som utför behandlingarna, de går inte att boka i vår web-butik. Läs mer om respektive behandling nedan:

 

Nyhet! Nu har du möjlighet att boka behandlingar enligt metoden Jung Shim på Mindful Yoga!

 

Jung Shim behandlingar med Hugh Cochrane

Jung Shim är en metod för att återställa kroppens energinivå, minska stress och verka avgiftande. Det kan också användas för att minska smärta, spänningar och oro.

Du kan läsa mer om Jung Shim på sidan du kommer till om du klickar HÄR 

Nästa tillfälle det finns möjlighet att boka behandlingar enligt Jung Shim på Mindful Yoga är torsdagen den 9 maj. För att boka maila till goteborg@jungshim.org 

 

Behandlingar i terapeutisk hypnos med Charlotta Andersson

Genom terapeutisk hypnos kan du få hjälp att lokalisera och frigöra blockeringar som ligger till grund för fysiska, mentala eller känslomässiga begränsningar. För att frigöra blockeringar arbetar jag med det undermedvetna och guidar klienten genom till exempel minnen, händelser eller trauman som inte är fullt ut bearbetade. Mitt fokus är att du som klient uppnå en balans i din tillvaro och en inblick i din egen påverkan av ditt hälsotillstånd. 

Charlotta erbjuder behandlingar med hypnosterapi på tisdags- och onsdagskvällar.

Kontakt:
tfn. 0730-68 58 93

 

  Behandlingar med Nomi Naimala

 Nomi erbjuder följande behandlingar:

 Reflexologi

 Taktil massage

 Thai yoga massage

 Ayurvedisk ansiktsmassage

 Ayurvedisk hälsorådgivning

 Yin yoga

 Yin yoga med massage

 Yoga Nidra – Guidad meditation

 Du kan också kombinera ovanstående behandlingar. 

Läs mer på:

 https://naimala.wixsite.com/naimala

 Du hittar Nomi på wordpress här:

 https://naimala.wordpress.com/

 Du hittar Nomi på facebook här:

 https://www.facebook.com/NaimalaNomi

 Vill du maila Nomi skriver du till: nomi.naimala@gmail.com

 

Osteopati med Alberto Manco

 Osteopati används vid rygg- eller nackvärk, ledbesvär, huvudvärk och migrän. Det används också vid ischiasproblematik, olika idrottsskador och belastningsskador. Osteopati kan också hjälpa vid problem orsakade av stress, matsmältningsbesvär och andningsbesvär.

 Osteopaten använder sina händer för att först ställa en diagnos på bakomliggande orsaker till besvären och sedan utföra en behandling där kroppens leder och muskler mjukas upp och kroppens nervsystem kommer i balans. Osteopaten korrigerar obalanser i skelettets utformning och sätter igång en självläkande process i kroppen.

 

Osteopati utförs av Alberto Manco

 Alberto Manco är osteopat, kinesiolog, yogalärare och massageterapeut.

Du når Alberto på telefon 0739 87 79 30

 

Kraniosakral terapi med Ann Nystrand

Har du haft dina problem länge, provat allt och inte vet vart du ska vända dig för att få hjälp?  Då är en behandling med kraniosakral terapi ett klokt val. Kraniosakral terapi är en osteopatisk teknik med holistiskt tankesätt, grundat i insikten att alla obalanser har både fysiska och emotionella/mentala kopplingar.

Detta kan lindras med kraniosakral terapi:

  • Migrän
  • Ryggbesvär
  • Högt blodtryck
  • Fibromyalgi
  • Whiplash skada
  • Reumatism

 

Kraniosakral terapi är en mjuk behandlingsform där terapeuten med hjälp av sina händer och absolut närvaro i nuet korrigerar små felställningar i kraniets alla ben, ryggraden och/eller svanskotan. Dessa små korrigeringar hjälper kroppen att lösa spänningar som hindrar hälsa och välmående och en djup läkning kan starta. Eftersom nervsystemet balanseras på en djup nivå brukar ofta tankar och känslor som är kopplade till problemen leta sig upp i ljuset och kan på så sätt bearbetas. Medicinsk forskning i USA och England har visat att kraniosakral terapi har mycket god effekt på en persons fysiska, emotionella och mentala hälsa.

 

Behandlingen kan ges som 60 min enbart kraniosakral terapi eller 90 min kombinationsbehandling där vi inleder med en mjukgörande massage innan den kraniosakrala delen.

 

Kraniosakral terapi utförs av Ann Nystrand

 

Ann är designern och mönsterkontruktören som efter 23 år lämnade klädbranschen för att arbeta med människor istället för produkter. Sedan 2010 driver hon eget företag, Livstorget – mötesplatsen för kropp & själ. Ann är utbildad till Friskvårdsterapeut på Göteborgs Gymnastiska Institut 2010 där hon fick kunskap om flera terapiformer bl a Svensk Klassisk Massage och Bindvävsmassage. Sedan 2013 Diplomerad Kraniosakral terapeut, utbildad på Bröderna Tranbergs Institut, tillsammans med 30 HP medicin. Med vidare fördjupning i den kraniosakrala världen såsom embryologi, matspjälkningsapparaten och den biodynamiska kraniosakrala terapin. 2015 färdig instruktör inom medicinsk yoga. Arbetar idag med friskvård på ett antal olika företag samt privata terapeutiska behandlingar.

 

ann@livstorget.se
070-8973651