/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Iyengar Yoga

Ny kurs på Mindful Yoga!

Tisdagar 17.30 – 18.45

Kursstart höstterminen 2019:
3 september (tis)

Kursavslut höstterminen 2019: 17 december

Totalt: 16 lektioner

Pris för hel termin: 3088 kr

Boka och betala kursen HÄR 

Boka och betala prova på-lektion HÄR (ej öppen än)

Iyengar Yoga
Iyengar yoga är en form av Hatha Yoga som är uppkallad efter den kända indiska gurun BKS Iyengar. Han exprimenterade på sig själv sedan ung ålder och arbetade fram riktlinjer för en yogastil som ska kunna utövas av alla.
I Iyengar yoga arbetar vi med att linjera kroppen, och tar hjälp av klossar, bälten och filtar för att anpassa yogan till varje deltagares kropp och förutsättningar.
I Iyengar yoga går läraren runt och justerar deltagarna för att de ska få en fysisk upplevelse av hur de olika positionerna ska kännas i kroppen. De olika positionerna hålls en längre stund och yogastunden blir då en träning av kroppens uthållighet och stabilitet. Det blir också en övning i närvaro och att vara fokuserad i nuet. Din flexibilitet och balans får också god träning i varje pass Iyengar yoga, som är en av de mer kraftfulla yogastilarna på Mindful Yoga.

 

Alberto Manco

Alberto arbetar som Osteopat sedan 20 år tillbaka och ger även behandlingar i osteopati på Mindful Yoga.

Alberto blev certifierad Iyengar yogalärare 2012 och har undervisat flera gånger per vecka sedan dess, på både nybörjar- och fortsättningsnivå. Han har också undervisat i yoga för seniorer och i terapeutisk yoga. Alberto började yoga år 2005 och har erfarenhet av skaderehabilitering med hjälp av Iyengar yoga. Han använder sig också ständigt av sin gedigna kunskap om anatomi och fysiologi som han har med sig från utbildningen och arbetet som osteopat.

Alberto fortbildar sig regelbundet med internationellt certifierade Iyengaryoga lärare på seniornivå, såväl i Sverige som utomlands. På detta sätt är han ständigt uppdaterad med de senaste rönen om Iyengar yoga från det stora centret för Iyengar yoga som ligger i Pune i Indien.

Kurs i Iyengaryoga med Alberto Manco, hel termin 16 veckor, startar tisdag 3 september och onsdag 4 september och avslutas tisdag 17 december. Pris för kursen: 3088 kr. Fram till 25 juli 2019 kan du boka denna kurs med 10% rabatt och betalar då endast 2779 kr.