/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Bjud med din vän på en Kärleksfull Alla hjärtans dag Yoga.

14 Februari

Tid 17.00 – 18.15

Yinyoga Restorative Selflove på alla hjärtans dag

14 februari

Tid 11.30 – 13.00
Instruktör: Kia Helles

Tänk dig att smälta ner kroppen i en skön ullmatta, bli omfamnad och att låta kroppen få landa och vila i sig själv. Att bara låta dig själv få finnas som den underbara själ du är just nu och ge dig själv kärlek på alla hjärtans dag.

Yinyoga Restorative är ett djupt återhämtande sätt att komma ner i det parasympatiska nervsystemet. Att låta stress och jäkt rinna av dig, att ge dig själv ett space med kärlek till dig själv.

Tystnad och stillhet är en bristvara i dagens samhälle. Välkommen till ett skönt kärleksfullt sätt att få finnas till en stund på jorden på alla hjärtans dag 14:e februari, jag kommer att pyssla om dig och se till att du har det vilsamt och återhämtande.

Passet är ca 90 minuter pris 300 kr max 10 personer.

Välkommen!

BOKA & REGISTRERA DIN PLATS HÄR!

 

Bjud med din vän på en Kärleksfull Alla hjärtans dag Yoga.

14 Februari

Tid 17.00 – 18.15

Välkomna till en härlig stund att fira vänskap, gemenskap och livet.
Vi praktiserar pranayama, mantran och vi rör oss in i asanas med fokus på hjärtat och hjärtchakrat. Vi rensar, löser upp blockeringar, skapar utrymme för att fylla våra hjärtan med kärlek, omtanke och värme. ❤

Hjärtchakrats färg är grön, ibland rosa, om du önskar förstärka detta ha på dig något synligt eller ej väljer du själv.

Du som har ett medlemskap hos oss på Mindful yoga Majorna får möjlighet att bjuda med dig någon du tycker om för att dela denna upplevelse tillsammans med. En fantastisk gåva att ge!

Du bokar som vanligt via Momoyoga.com
Din vän registrerar sig även där och bokar sig för att delta utan kostnad.
Skicka ett mail till marko@mindfulyoga.nu med din väns namn, efter att de registrerat ett konto, så lägger vi till ett gratis pass så ni kan gå tillsammans.

Begränsat antal platser.

Väl mött.
Nomi Naimala

BOKA & REGISTRERA DIN PLATS HÄR!

 

I samklang med våren – Yin&Restorative

4 april

Tid 10.00 – 13.00

Denna workshop önskar erbjuda dig rum att balansera energin från övergången mellan vinter och vår. Vintern är en tid för vila, introspektion. Desto mer vi tagit hand om oss själva under vintern, desto större är förutsättningarna att kunna träda in i våren med nyfikenhet och glädje att växa, ta oss framåt och öppna upp för möjligheter. Om Vintern inneburit mindre vila och energi utåt snarare än inåt, följer detta även med in i Våren och påverkar enligt Traditionell Kinesisk Medicin således möjligheter att ta oss framåt. Oavsett hur din vinter har varit, så önskar jag med denna workshop ge dig möjlighet att harmonisera din energi. Workshopen innehåller bland annat särskilt utvalda Yin asanas som avser stötta de Yin och Yang organ som är knutna till våren och dess element. Workshopen avslutas med Restorative, där vi låter kropp och sinnen vilsamt vaggas in till tonerna av det vi har planterat.

Ta med penna och papper för dina egna anteckningar.

Pias yogaresa började 2001 och har sedan dess kommit att utvecklas till en integrerad yogaundervisning. Med en fot i vetenskap och den andra foten i det som kanske inte alltid går att sätta ord på, är det med stor glädje och inspiration hon delar med sig av olika verktyg och möjligheter att ta hand om oss själva. För att läsa mer om Pia och hennes bakgrund, besök www.healingwavesyoga.com samt www.facebook.com/withpiageorgsson/

BOKA DIN PLATS HÄR!