/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Regler och villkor

Vad händer om du blir sjuk, eller missar en lektion av annat skäl?

Du får självklart lov att ta igen när du missat en lektion! När du registrerats på kursen kommer du få ett konto till vårt bokningssystem. Där har du möjlighet att boka av ifall du är borta vid något tillfälle, samt boka in när du vill ta igen i en annan kurs. Du kan ta igen i valfri annan kurs, förutsatt att det finns plats. Du kan också välja att bjuda med en vän till din ordinarie kurs som ett sätt att ta igen en missad lektion. I så fall behöver du maila anna@mindfulyoga.nu för att anmäla vännen.

Du behöver boka av dig när du inte kan komma. Du kan ta igen när som helst under läsåret så länge du fortfarande går en kurs hos oss. Rätten att ta igen missade lektioner upphör när du avslutat din kurs, samt vid sommaruppehållet.

Vad gäller vid längre sjukskrivning?

Om du är sjukskriven längre än två veckor kan du spara dina lektioner tills du är frisk. Du ska givetvis inte betala för yogalektioner som du inte kan utnyttja på grund av sjukdom. Kontakta oss så snart du fått ditt sjukskrivningsintyg så löser vi det.

Rabatt?

Du som bokar din kurs senast 2 veckor innan kursstart får 10% rabatt på avgiften. Nya kunder får 10% rabatt även om terminen startat.Givetvis betalar du bara för de lektioner som är kvar. Om du vill yoga ännu billigare rekommenderar vi vår dagkurs, som har ca 30% lägre pris än kvällskurserna.

Återbetalning?

Anmälan till en kurs är bindande och du kan inte begära att få pengarna tillbaka. Ifall du är osäker på om det är rätt yogaform för dig rekommenderar vi att du bokar en prova på-lektion innan du anmäler dig till en hel kurs. Detta kan du göra när som helst under terminen. Om du är ny kund till Mindful Yoga får du prova upp till tre valfria kurser för endast 100 kr/st. Läs mer här.

Om det trots allt uppstår en situation där du vill säga upp din kurs i förtid erbjuder vi nedanstående alternativ. Du kan …

  • byta till någon av våra andra kurser (observera att du inte får några pengar tillbaka ifall du byter till en billigare kurs, du behöver däremot betala mellanskillnaden om du byter till en dyrare)
  • överlåta din plats till någon annan (du får själv lösa den ekonomiska överenskommelsen med personen som tar över din plats)
  • boka av de lektioner du inte planerar att utnyttja och istället ta igen i andra kurser när som helst under terminen

Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ

När du bokar din kurs kan du välja att betala med swish, kort eller genom att själv logga in på din bank och betala till vårt bankgiro.

Bankgiro och swish

Om du väljer att betala din kurs via bankgiro behöver du logga in på din internetbank manuellt, eller betala med ett handskrivet inbetalningskort. Ange vad betalningen gäller i meddelande till betalningsmottagaren.
För betalning med swish, öppna appen manuellt och betala till swishnummer

1232206167. Ange vad betalningen gäller i textrutan.

Betalningen ska ha inkommit till vårt konto senast tre dagar efter bokning, annars riskerar du att missa din plats på kursen.

Kortbetalning

Om du vill betala med kort, kontakta Anna Sellborn på anna@mindfulyoga.nu eller 0706-31 56 47.