Kundaliniyoga

tisdagar 19.15-20.30
Kundaliniyoga är en aktiv och dynamisk yogaform, som alla kan utföra, oavsett ålder eller fysisk flexibilitet. Yogan består av kroppsställningar (asanas), andningsövningar (pranayama) och koncentration/meditation (dhyana). Med hjälp av dessa verktyg utforskar vi vår kropp och vårt sinne.

Varje yogapass har en specifik effekt och fokuserar på olika delar i kroppen och sinnet. Inom kundaliniyoga använder vi ett flertal olika meditationstekniker, till exempel andnings- och mantrameditationer. 

Kundaliniyoga är ett mycket kraftfullt verktyg som utöver fysisk träning och flexibilitet bland annat ger ökad kontakt med ditt inre, kraft och energi i vardagen, självinsikt, känslomässig balans, minskad stress och större välbefinnande. Att vi blir starka och smidiga av yogan kan ses som en positiv bieffekt. Yoga är i grunden en andlig disciplin som handlar om att öka sin medvetenhet, sin intuition, att öppna sitt hjärta och utveckla sin förmåga till kärlek och medkänsla. Ett sätt att lägga egot åt sidan och lära känna vårt sanna jag, vår innersta kärna. Ordet yoga betyder förening och vad som åsyftas är inte bara en förening mellan kropp och själ, utan också en förening mellan vårt begränsade medvetande och ett universellt obegränsat medvetande. Det kan låta flummigt, men det bästa sättet att uppleva yoga är inte att läsa om det här, utan att faktiskt utöva och uppleva det!

Lärare: Susanna Mattsson

Boka och betala din kurs här.

Hösten 2018

Prova på: 28 augusti
Kursstart:  4 september
Kursavslut: 18 december
Totalt: 16 lektioner
Pris: 3.100 kr
10% rabatt vid bokning senast 2 veckor innan kursstart.
Ny kund? Du kan prova på till rabatterat pris även efter att terminen startat, samt får 10% rabatt på kursavgiften. Läs mer här.