Mindful Hathayoga

tisdagar 17.30-18.45
Mindful Hathayoga är en lugn och samtidigt fysiskt yogaform. Vi lär oss de grundläggande, klassiska positionerna i Hathayoga. Samtidigt är din inre upplevelse av övningen det viktigaste. Vi känner in kroppen och iakttar vår andning medan vi yogar.

Varje pass i Mindful Hathayoga följer en viss struktur, där övningarna alltid kommer i samma ordning. Först kommer övningar där vi väcker kroppen till liv och iakttar vår andning liggande på rygg. Efter det gör vi en mjuk uppvärmning och uppmjukning av ryggraden. Detta följs av stående övningar, balanser, positioner liggande på mage och lugna sittande övningar. De sista övningarna görs liggande på rygg innan vi går in i den avslutande avslappningen.

Vi går igenom positionerna och hur din styrka och rörlighet påverkas. Vi lär oss att gå in i yogapositionerna så att de ska vara så välgörande som möjligt och känner efter hur vår andning påverkas av de olika övningarna.

Mindful Hathayoga kan lyfta ditt sinne och ge ökad kroppskännedom, samtidigt som du kan få en ökad känsla av stabilitet och på sikt förbättra din hållning.

Lärare: Anna Sellborn

Boka och betala din kurs här.

Hösten 2018

Prova på: 28 augusti
Kursstart:  4 september
Kursavslut: 18 december
Totalt: 16 lektioner
Pris: 3.100 kr
10% rabatt vid bokning senast 2 veckor innan kursstart.
Ny kund? Du kan prova på till rabatterat pris även efter att terminen startat, samt får 10% rabatt på kursavgiften. Läs mer här.