/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/
Information till nya kunder

Prova på för nya kunder

Du som är ny är hjärtligt välkommen att komma till oss och prova en eller två olika lektioner innan du bestämmer dig.  Detta eftersom det kan hända att du hittar till oss efter att terminen startat. Vill du prova på en eller två olika tillfällen kostar det 225 kr per lektion.

Du behöver ha ett användarkonto på Mindful Yoga för att kunna yoga oavsett om du endast vill prova på ett pass. Registrera dig här. Du kommer kunna välja abonemangsform, vilka klasser du vill boka dig på, avboka dina klasser, samt betala via bankgiro, swish eller betalkort.

 

När du vill komma in genom porten nere vid gatan ringer du på en ringklocka där det står Mindful Yoga.

Det finns ingen receptionist på Mindful Yoga. Som regel är det därför respektive lärare som tar emot alla deltagare. När det är mer än 15 minuter kvar till lektionen, kan det hända att en annan lektion pågår. Detta gäller främst det senare kvällspasset. Det är därför bra om du inte ringer på ringklockan när det är mer än 15 minuter kvar tills passet börjar, för att inte störa pågående lektion. Tack på förhand!

Vi har all utrustning som behövs för din yogalektion. Yogamattor, meditationskuddar och -pallar, filtar, block och klossar. Det enda som du behöver tänka på är att ha på dig mjuka kläder som inte begränsar din rörelsefrihet. Du kan också vilja ha med dig en vattenflaska med lock. Det finns möjlighet att byta om hos oss! Vi har också tillgång till dusch, även om det sällan behövs.

Mindful Yoga ligger vid Chapmans Torg i Majorna. Vår ingång är från Karl Johansgatan 84 och lokalen ligger en trappa upp, i hörnet precis ovanför MatÖppet.

15 minuter innan lektionen startar låser vi upp. Då kan du ringa på vår porttelefon, så släpps du in. Ring inte på porttelefonen när det är mer än 15 minuter kvar till din yogalektion startar, då stör ringklockan den yogalektion som eventuellt pågår före din lektion.

När du kommit in i lokalen, hängt av dig och bytt om kan du ta en plats på en av mattorna i yogasalen. Kanske spelas lugn musik, kanske är det tyst. Vi undviker att småprata i yogasalen, eftersom det är skönt att få en liten stund i stillhet innan lektionen startar samt att det kan pågå behandlingar i behandlingsrummen.
Du kan sätta dig i pentryt/omklädningsrummet om du vill prata innan vi sätter igång.

Som regel låser vi inte upp efter att lektionen har startat. Om du blir sen får du gärna ringa på en gång, men öppnar vi inte då är det för att lektionen satt igång. I så fall vill vi be dig att inte ringa på massor av gånger, eftersom det stör lektionen. Läraren är oftast ensam personal på plats och inledningen av lektionen är viktig för att skapa rätt stämning i salen.

Sikta hellre på att komma 10 minuter för tidigt än i sista minuten. Särskilt om du aldrig varit hos oss förut.