/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Ny kund

Du som är ny till Mindful Yoga är hjärtligt välkommen att komma till oss och prova en eller flera klasser innan du bestämmer dig. Vi har ett specialerbjudande till dig som ger dig möjlighet att förlägga ”din egen prova på-vecka” när du behagar. Detta eftersom det kan hända att du hittar till oss efter att terminen startat. Såhär går det till:

Individuellt prova på-upplägg
Du får prova upp till tre yogaklasser under en och samma 7-dagarsperiod till samma förmånliga pris som vi erbjuder under ordinarie prova på. Dvs du betalar endast 100 kr/lektion för kvälls- och helgkurser, och 75 kr/lektion för dagkurser. Dessa bokar du i vår ”butik” genom att välja en eller flera alternativ i ”produkten” Prova på-lektion.

10% rabatt på din första yogakurs – och din andra, och tredje
Om du väljer att anmäla dig till en kurs hos oss, antingen direkt eller efter att ha provat på, får du som ny deltagare alltid 10% rabatt på din första kurs.

Alla våra deltagare har möjlighet att få yoga med 10% rabatt på kurspriset så länge man bokar in sig senast två veckor innan kursstart. Det innebär att du har möjlighet att få samma rabatt även för din andra och tredje yogakurs hos oss. Men om du som ny kund bokar efter att rabatten upphört, t.ex. mitt i pågående termin, kan du maila anna@mindfulyoga.nu för att få en rabattkod.

Vad behöver jag ta med mig?
Vi har all utrustning som behövs för din yogalektion. Yogamattor, meditationskuddar och -pallar, filtar, block och bälten. Det enda som du behöver tänka på är att ha på dig mjuka kläder som inte begränsar din rörelsefrihet. Du kan också vilja ha med dig en vattenflaska med lock. Det finns möjlighet att byta om hos oss! Vi har också tillgång till dusch, även om det sällan behövs.

Hur hittar jag till er?
Mindful Yoga ligger vid Chapmans Torg i Majorna. Vår ingång är från Karl Johansgatan 84 och lokalen ligger en trappa upp, i hörnet precis ovanför MatÖppet.

20 minuter innan lektionen startar låser vi upp. Då kan du ringa på vår porttelefon, så släpps du in.

Yogasalen är ett tyst rum
När du kommit in i lokalen, hängt av dig och bytt om kan du ta en plats på en av mattorna i yogasalen. Kanske spelas lugn musik, kanske är det tyst. Vi undviker att småprata i yogasalen, eftersom det är skönt att få en liten stund i stillhet innan lektionen startar. Du kan sätta dig i köket eller omklädningsrummet om du vill prata innan vi sätter igång.

Hur gör jag om jag kommer för sent?
Som regel låser vi inte upp efter att lektionen har startat. Om du blir sen får du gärna ringa på en gång, men öppnar vi inte då är det för att lektionen satt igång. I så fall vill vi be dig att inte ringa på massor av gånger, eftersom det stör lektionen. Läraren är oftast ensam personal på plats och inledningen av lektionen är viktig för att skapa rätt stämning i salen.

Om du vet långt innan att du kommer bli försenad kan du försöka få tag i Anna (0706-31 56 47) som i sin tur kan försöka få tag i läraren och informera om det, men detta är inget du kan räkna med att vi hinner lösa.  Sikta hellre på att komma 5-10 minuter för tidigt än i sista minuten. Särskilt om du aldrig varit hos oss förut.

Hur gör jag om jag är väldigt tidig?

Om du kommer mer än en halvtimme före din yogalektion börjar, var snäll och ring inte på klockan. Den yogalektion som eventuellt pågår före din lektion blir då störd av ljudet av ringklockan, och läraren på lektionen före har inte möjlighet att avbryta sin lektion för att gå och släppa in deltagare.