/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Regler & Villkor

Vad händer om du blir sjuk, eller missar en lektion av annat skäl?

Du får självklart lov att ta igen när du missat en lektion! När du registrerats på kursen kommer du få ett konto till vårt bokningssystem. Där har du möjlighet att boka av ifall du är borta vid något tillfälle, samt boka in när du vill ta igen i en annan kurs. Du kan ta igen i valfri annan kurs, förutsatt att det finns plats. Du kan också välja att bjuda med en vän till din ordinarie kurs som ett sätt att ta igen en missad lektion. I så fall behöver du maila anna@mindfulyoga.nu för att anmäla vännen.

Du behöver boka av dig när du inte kan komma. Du kan ta igen när som helst under läsåret så länge du fortfarande går en kurs hos oss. Rätten att ta igen missade lektioner upphör när du avslutat din kurs, samt vid sommaruppehållet.

Om du är sjukskriven längre än två veckor kan du spara dina lektioner tills du är frisk. Du ska givetvis inte betala för yogalektioner som du inte kan utnyttja på grund av sjukdom. Kontakta oss så snart du fått ditt sjukskrivningsintyg så löser vi det.

Om du vill yoga ännu billigare rekommenderar vi vår dagkurs på fredagar, som har lägre pris än kvällskurserna.

Anmälan till en kurs är bindande och du kan inte begära att få pengarna tillbaka. Ifall du är osäker på om det är rätt yogaform för dig rekommenderar vi att du bokar en prova på-lektion innan du anmäler dig till en hel kurs. Om terminen redan har börjat kan du maila anna@mindfulyoga.nu och ange 1 eller 2 pass du vill prova så får du besked om det finns plats. Ange också vilket datum du helst vill komma.

Om det trots allt uppstår en situation där du vill säga upp din kurs i förtid erbjuder vi nedanstående alternativ. Du kan …

  • byta till någon av våra andra kurser (observera att du inte får några pengar tillbaka ifall du byter till en billigare kurs, du behöver däremot betala mellanskillnaden om du byter till en dyrare)
  • överlåta din plats till någon annan (du får själv lösa den ekonomiska överenskommelsen med personen som tar över din plats)
  • boka av de lektioner du inte planerar att utnyttja och istället ta igen i andra kurser när som helst under terminen. I bokningssystemet syns bara mellan en och två veckor framåt. Vill du avboka lektioner som kommer senare än så mailar du till Anna på anna@mindfulyoga.nu

Swish

Om du väljer swishbetalning öppnas swishappen automatiskt när du väljer Betala i kassan. Du behöver ha skrivit in ditt mobilnummer utan bindestreck och mellanslag, alltså endast med siffror.

Kortbetalning

Betalning med kort kan ske efter överenskommelse med Anna. Om du vill köpa din kurs och betala med kort mailar du anna@mindfulyoga.nu och berättar vilken kurs du vill köpa. Du bokar kursen som vanligt i web-butiken och skriver i textrutan för meddelande att du vill betala med kort. Du får sedan komma överens med Anna om en tid när du kan komma till Mindful Yoga och betala med hjälp av en kortläsare . Enklast är att du tar med kortet till första lektionstillfället så att du kan betala en liten stund före kursen startar.

Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. 

Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning utan extra kostnad. Du skriver i rutan för meddelanden när du bokar kursen i web-butiken att du vill delbetala. Du får sedan fakturor på betalningarna i pdf-format via e-mail. Du får själv hålla reda på de olika betalningsdatumen, det kommer inga extra påminnelser inför varje betalning. Vill du dela upp betalningen på ett annat sätt än vad som anges på produktsidan är det bäst att maila till anna@mindfulyoga.nu. Första delbetalningen sker alltid i samband med bokning av kursen. Delbetalning bygger alltid på att betalning sker i förskott.

Observera att du själv ansvarar för att sköta betalningsupplägget enligt överenskommen betalningsplan. Skulle delbetalning ej ha erlagts vid förfallodag skickas en påminnelse ut. Om pengar fortfarande inte inkommit inom tre bankdagar låses ditt konto och du förlorar din plats i kursen, tills dess betalning erlagts. När skulden är betald kan eventuella missade lektioner tas igen i annan grupp fram till sommaruppehållet.

Bankgiro

Om du väljer att betala din kurs via bankgiro behöver du logga in på din internetbank manuellt, eller betala med ett handskrivet inbetalningskort. Betalningen ska ha inkommit till vårt konto senast dagen före kursen börjar, annars riskerar du att missa din plats på kursen.