/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Regler & Villkor

Vad du behöver göra om du inte kan delta på ett pass 

Du behöver boka av dig när du inte kan komma, helst så tidigt som möjligt (12 timmar innan passet) för att kunna bereda plats åt någon annan.

Möjligheten att ta igen pass upphör 2019-06-30.

Om du är sjukskriven längre än två veckor kan du frysa ditt medlemsskap tills du är frisk. Det gäller från och med att vi mottagit ditt sjukskrivningsintyg och kan ej nyttjas retroaktivt. Kontakta oss så snart du fått ditt sjukskrivningsintyg så löser vi det.

Om du vill yoga ännu billigare rekommenderar vi våra dagkurser, som har lägre pris än kvällskurserna.
Anmälan till en kurs är bindande och du kan inte begära att få pengarna tillbaka. Ifall du är osäker på om det är rätt yogaform för dig rekommenderar vi att du bokar en prova på-lektion innan du anmäler dig till en hel kurs. 

Om det trots allt uppstår en situation där du vill säga upp din kurs i förtid erbjuder vi nedanstående alternativ. Du kan …

  • byta till någon av våra andra kurser (observera att du inte får några pengar tillbaka ifall du byter till en billigare kurs, du behöver däremot betala mellanskillnaden om du byter till en dyrare)
  • överlåta din plats till någon annan (du får själv lösa den ekonomiska överenskommelsen med personen som tar över din plats)

Swish

Om du vill betala med swish betalar du in på 1231883040, mottagare Mindful Yoga.

Bankgiro

Betalning av höstens kurser kan du även betala via bankgiro: 730-2961

Betalningen ska inkomma inom 3 dagar från bokning och ha inkommit till vårt konto senast dagen före kursen börjar, annars riskerar du att missa din plats på kursen.

Kontakta marko@mindfulyoga.nu för eventuella frågor.

Månadsabonnemang / autogiro

Från och med höstterminen så kommer vi även kunna erbjuda månadsabonnemang / autogiro. Det kommer att kosta 699:- under höstterminen.

Skulle det inte finnas pengar på kontot vid dragning, skickas en påminnelse ut. Om pengar fortfarande inte inkommit inom tre bankdagar låses ditt konto och du förlorar din plats i kursen, tills dess betalning erlagts.