Överlägg

Regler och villkor

Vad händer om du blir sjuk, eller missar en lektion av annat skäl?

När du bokat och betalt din kursavgift, registreras du på kursen och kommer få ett konto till vårt bokningssystem.

Du behöver boka av dig när du inte kan komma, så att andra har möjlighet att boka sig på passet.

Rätten att ta igen missade lektioner upphör per den 30 juni 2019.

Vad gäller vid längre sjukskrivning?

Om du är sjukskriven längre än två veckor kan du frysa din kurs tills du är frisk igen. Du ska givetvis inte betala för yogalektioner som du inte kan utnyttja på grund av sjukdom. Kontakta oss så snart du fått ditt sjukskrivningsintyg så löser vi det. Detta kan inte göras retroaktivt utan sker från och med den dag som sjukintyget är oss tillhanda.

Rabatt?

Inför hösten kurser 2019 erbjuder vi 15% rabatt vid bokning och betalning senast 25 juni!

Återbetalning?

Anmälan till en kurs är bindande och du kan inte begära att få pengarna tillbaka. Ifall du är osäker på om det är rätt yogaform för dig rekommenderar vi att du bokar en prova på-lektion innan du anmäler dig till en hel kurs. Detta kan du göra när som helst under terminen. Om du är ny kund till Mindful Yoga får du prova upp till två valfria pass för endast 160kr/st. Läs mer här.

Om det trots allt uppstår en situation där du vill säga upp din kurs i förtid erbjuder vi nedanstående alternativ. Du kan …

  • byta till någon av våra andra kurser i mån av plats (observera att du inte får några pengar tillbaka ifall du byter till en billigare kurs, du behöver däremot betala mellanskillnaden om du byter till en dyrare)
  • överlåta din plats till någon annan (du får själv lösa den ekonomiska överenskommelsen med personen som tar över din plats samt meddela oss om detta)
Upphovsrätt © 2020 . Alla rättigheter förbehållna. | Catch Vogue av Catch Themes