/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Restorative Yin

Fredagar kl. 09.00-10.15

Kursstart höstterminen 2019: 6 september 

Kursavslut period 2: 20 december

Totalt: 16 tillfällen

Pris för hel termin: 2464 kr

Boka tidigt-rabatt! Boka och betala din kurs senast 25 augusti och få en yogamatta på köpet.

Boka och betala kursen HÄR 

Restorative Yin är en mjuk och snäll yogaform där vi genom att ligga länge i varje position kommer i djupare kontakt med bindväv och öppnar upp våra meridianer, så att energin kan flöda friare.

Yinyoga är en underbar metod för att landa in i meditation samtidigt som vi öppnar upp för ett tillstånd av ”non-doing”, det vill säga vi försöker inte fixa till något, utan låter lösningen komma till oss av sig själv.

Restorative yoga, återhämtande yoga, är övningar där kroppen får en chans att hitta till läkning på egen hand. Otroligt fint vid stress, nedstämdhet men även smärta och skador.

Emma Johansson
Yogan kom till mig för cirka 10 år sedan. I början mer sporadiskt, men så småningom upptäckte jag att ju mer jag ägnade mig åt yoga och meditation, desto bättre flöt livet på. Så efter en långresa i Indien 2010 gick jag min första yogautbildning i Hathayoga, mest för min egen skull.

För ca två och ett halvt år sedan kom jag i kontakt med Somatic Yoga som är en lugn, flödande, meditativ yogaform. Därefter har jag gått en utbildning i Somatic Yoga och arbetar även med Somatic Bodywork i klasser och en-till-en behandlingar.

Under våren 2015 åkte jag till Peru och arbetade som yogalärare och reste sedan vidare till Costa Rica för att gå ytterligare en Hathayogautbildning, denna gången med inriktning på flödet inom oss. Där kom jag även i kontakt med Calligrafi, en rörelseform som liknar Tai Chi. Jag är även väldigt förtjust i Yin och restorative yoga. Att få mjukna in i sin egen kropp är något av det bästa vi kan ge till oss själva.

”Emma är varm och passionerad. Yogaformen är helt ny för mig men jag känner mig välkommen ombord och vill fortsätta gå, tack vare Emma.”

Höstterminen 2019 erbjuds 16 tillfällen med Restorative Yin.