/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Restorative Yin

Fredagar kl. 09.00-10.30

Kursstart period 1: 1 februari

Kursavslut period 1: 5 april

Totalt: 10 lektioner

Pris för period 1: 1380 kr

Kursstart period 2: 12 april 

Kursavslut period 2: 14 juni

Observera att kursen har uppehåll på långfredagen den 19 april och på klämfredagen vid Kristi himmelsfärdshelgen den 31 maj.

Pris för period 2: 1100 kr

Anmäl dig till hela terminen och få 300 kr i rabatt!

Pris för hel termin 2180 kr

Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen ( vid köp av en period) eller fyra tillfällen (vid köp av hel termin).

Boka och betala kursen här

Boka och betala din prova på-lektion här

Restorative Yin är en mjuk och snäll yogaform där vi genom att ligga länge i varje position kommer i djupare kontakt med bindväv och öppnar upp våra meridianer, så att energin kan flöda friare.

Yinyoga är en underbar metod för att landa in i meditation samtidigt som vi öppnar upp för ett tillstånd av ”non-doing”, det vill säga vi försöker inte fixa till något, utan låter lösningen komma till oss av sig själv.

Restorative yoga, återhämtande yoga, är övningar där kroppen får en chans att hitta till läkning på egen hand. Otroligt fint vid stress, nedstämdhet men även smärta och skador.

Vårterminen 2019 erbjuds 18 tillfällen totalt med Restorative Yin, från och med 1 februari till och med 14 juni, med uppehåll 19 april och 31 maj.

Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8 %.

Emma Johansson
Yogan kom till mig för cirka 10 år sedan. I början mer sporadiskt, men så småningom upptäckte jag att ju mer jag ägnade mig åt yoga och meditation, desto bättre flöt livet på. Så efter en långresa i Indien 2010 gick jag min första yogautbildning i Hathayoga, mest för min egen skull.

För ca två och ett halvt år sedan kom jag i kontakt med Somatic Yoga som är en lugn, flödande, meditativ yogaform. Därefter har jag gått en utbildning i Somatic Yoga och arbetar även med Somatic Bodywork i klasser och en-till-en behandlingar.

Under våren 2015 åkte jag till Peru och arbetade som yogalärare och reste sedan vidare till Costa Rica för att gå ytterligare en Hathayogautbildning, denna gången med inriktning på flödet inom oss. Där kom jag även i kontakt med Calligrafi, en rörelseform som liknar Tai Chi. Jag är även väldigt förtjust i Yin och restorative yoga. Att få mjukna in i sin egen kropp är något av det bästa vi kan ge till oss själva.

”Emma är varm och passionerad. Yogaformen är helt ny för mig men jag känner mig välkommen ombord och vill fortsätta gå, tack vare Emma.”

Vårterminen 2019 erbjuds 18 tillfällen med Restorative Yin. Kursen startar 1 februari och pågår till och med 14 juni, med uppehåll den 19 april och den 31 maj.

Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8 %.