/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Vilken kurs skall jag välja

Är du ny till yoga? Eller vill du kanske prova något annat än det du tränat tidigare? Att vi erbjuder så många olika yogastilar kan vara både inspirerande och förvirrande. Hur ska man välja? Det är jättesvårt att svara på och är väldigt individuellt. Ibland kan det vara så enkelt att man bara börjar på något och ser hur det känns. Fick du ut det du hoppades på – eller kanske något ännu bättre? Alla lärare är olika och har sin speciella inriktning och utstrålning. Om du börjar en kurs hos oss och den inte är det du sökte går det alltid bra att byta över till en annan.

Här är några frågor som kan ge dig en fingervisning, men det är inte så enkelt att kategorisera våra olika klasser. Alla kurser innehåller moment från flera av de här områdena, i högre eller lägre grad.

Är du ute efter att träna kroppen? Om det huvudsakligen är fysisk träning du är ute efter rekommenderar vi att du tittar närmare på: Vinyasa-Yin, Vinyasa Flow, Chakra YogaMindful Hathayoga och Vinyasa Slow. Av dessa kurser är Vinyasa-Yin och Vinyasa Flow våra mest fysiskt aktiva kurser. Chakra Yoga, Mindful Hatha Yoga och Vinyasa Slow har ett lugnare tempo och enklare nivå på positionerna.

Vill du ha lugn, mjuk träning för ökad kroppskännedom och närvaro? Då rekommenderar vi att du läser mer om: Yinyogaeller Restorative Yin.

Är du intresserad av meditation och chakrapsykologi ? Då rekommenderar vi Kundaliniyoga.

Lider du av stress och utmattning? Extra lugn yoga kan vara bra i detta fall, såsom Yinyoga eller Restorative Yin. För vissa är det dock lättare att varva ner om kroppen får jobba lite först, istället för att kursen är för lugn och långsam.

Vill du sjunga mantrasång? Eller vill du absolut inte sjunga mantrasång? Det gör vi endast i Kundaliniyoga.

Vill du komma i kontakt med oss för att ställa fler frågor går det bra att maila eller ringa till Anna Sellborn, som driver yogacentret. Vid specifika behov vidarebefordras frågan till alla lärare som får en chans att svara utifrån just sin kurs.

Hjärtligt välkommen att prova yoga hos oss!