Vilken kurs ska jag välja?

Är du ny till yoga? Eller vill du kanske prova något annat än det du tränat tidigare? Att vi erbjuder så många olika yogastilar kan vara både inspirerande och förvirrande. Hur ska man välja? Det är jättesvårt att svara på och är väldigt individuellt. Ibland kan det vara så enkelt att man bara börjar på något och ser hur det känns. Fick du ut det du hoppades på – eller kanske något ännu bättre? Alla lärare är olika och har sin speciella inriktning och utstrålning. Om du börjar en kurs hos oss och den inte är det du sökte går det alltid bra att byta över till en annan.

Här är några frågor som kan ge dig en fingervisning, men det är inte så enkelt att kategorisera våra olika klasser. Alla kurser innehåller moment från flera av de här områdena, i högre eller lägre grad.

Är du ute efter att träna kroppen? Om det huvudsakligen är fysisk träning du är ute efter rekommenderar vi att du tittar närmare på: Yin-YangyogaVinyasa YogaVinyasa-YinMindful Hathayoga och Vinyasa Slow.

Vill du ha lugn, mjuk träning för ökad kroppskännedom och närvaro? Då rekommenderar vi att du läser mer om: MediYoga, Vinyasa Slow, YinyogaRestorative Yin, Hormonyoga eller Somatic Flow.

Är du intresserad av meditation och chakrapsykologi ? Då rekommenderar vi någon av följande kurser: KundaliniyogaMediYoga eller Hormonyoga.

Lider du av stress och utmattning? MediYoga är speciellt utformat för det, men flera av de andra kurserna kan också vara bra, t.ex.Restorative Yin. För vissa är det lättare att varva ner om kroppen får jobba lite först, istället för att kursen är för lugn och långsam.

Vill du sjunga mantrasång? Eller vill du absolut inte sjunga mantrasång? Det gör vi endast i de här kurserna: Kundaliniyoga, MediYoga och Hormonyoga.

Vill du komma i kontakt med oss för att ställa fler frågor går det bra att maila eller ringa till Sara Wickenberg, ägare till yogacentret. Vid specifika behov vidarebefordras frågan till alla lärare som får en chans att svara utifrån just sin kurs.

Hjärtligt välkommen att prova yoga hos oss!