Vinyasa Flow

onsdagar kl. 19.15-20.30
Vinyasa Flow är en yogaform där vi använder oss av hela kroppen och bjuder in andetaget som guide vid förflyttning från position till position. Rörelsen och positionerna guidas inifrån din kropp, med dina förutsättningar. Olika kroppssystem kommer att utforskas både genom positioner och andningsövningar. Flödet kommer att varieras i frekvens. Du får tid att hitta in i kroppen för att få bättre kroppsnärvaro men även möjlighet att gå in i ett mer flödande rörelsemönster för att lära känna kroppen i rörelse.

Klassen börjar med att landa in i det kroppssystem vi kommer att jobba utifrån, ibland med andningsövningar, ibland med en kort meditation. Du fortsätter sedan in i guidad rörelse, för att utforska positioner eller i ett friare flöde. Det ges utrymme att lära känna din kropp och dina kroppssignaler bättre, för att kunna släppa på stress och muskelspänningar. Klassen avslutas med en avslappning oftast liggandes på rygg, för återhämtning och för att du ska kunna tillgodogöra dig vad som utforskats under rörelse.
Klassen utgår från de klassiska positionerna inom Hatha Yoga och är influerad av Embodied Flow(TM) som bygger på Anusara Yoga och Body Mind Centering vilket ger en fysiskt flödande Vinyasa Yoga utifrån dina egna förutsättningar.

 

Lärare: Linda Lundblad

Boka och betala din kurs här.

Hösten 2018

Eftersom VInyasa Flow är ny på schemat har vi extra prova på den 21 augusti kl 19.15-20.30!
Prova på (ordinarie prova på):
 29 augusti
Kursstart:  5 september
Kursavslut: 19 december
 
Totalt
: 16 lektioner
Pris: 3.100 kr
10% rabatt vid bokning senast 2 veckor innan kursstart.
Ny kund? Du kan prova på till rabatterat pris även efter att terminen startat, samt får 10% rabatt på kursavgiften. Läs mer här.