Vinyasa Slow

söndagar kl. 10.15-11.30
Kanske gillar du tanken på yoga men har inte kommit iväg ännu? Då är Vinyasa Slow ett bra alternativ för att komma in i grunderna i Vinyasa Yoga. Det är inte fysiskt tungt och utmanande så vi bygger sakta upp vår kännedom om yogapositionerna och hur de påverkar kroppen.

Eller också har du yogat ett tag och vill komplettera med en kurs där vi håller ett lägre tempo? När vi stannar längre i positionerna och gör mjukare övergångar kan vi känna in hur kroppen påverkas och hur andetaget följer med oss in i rörelserna. Vi kommer ur vanan att ständigt vara på väg till nästa händelse och uppskattar flödet i sig. Att hitta en stabil position och utforska våra rörelsemönster ger en härlig känsla av närvaro i kroppen . Den vanliga pressen på att ständigt förbättra våra positioner lägger vi åt sidan för ett tag.

Vinyasa Slow passar extra bra för dig som är nybörjare och vill lära dig grunderna i Vinyasa Yoga. Det passar också dig som vill yoga i en lugn takt för att känna in kroppen mer eller för att ta hand om eventuella krämpor. Vi bygger sakta vidare på våra grunder så att vi får till ett omväxlande flöde. Vi gör inga regelrätta andningsövningar utan övar vårt andningsmedvetande i början av varje lektionstillfälle.

Lärare: Anna Sellborn

Boka och betala din kurs här.

Hösten 2018

Prova på: 26 augusti
Kursstart:  2 september
Kursavslut: 16 december
Totalt: 16 lektioner
Pris: 3.100 kr
10% rabatt vid bokning senast 2 veckor innan kursstart.
Ny kund? Du kan prova på till rabatterat pris även efter att terminen startat, samt får 10% rabatt på kursavgiften. Läs mer här.