/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Vinyasa-Yin

Måndagar kl. 17.30-18.45

Kursstart period 1: 28 januari

Kursavslut period 1: 1 april

Totalt: 10 lektioner

Pris för period 1: 1780 kr

Kursstart period 2: 8 april

Kursavslut period 2: 17 juni

Totalt: 10 lektioner 

Observera att kursen har uppehåll på annandag påsk den 22 april

Pris för period 2: 1780 kr

Anmäl dig till hela terminen och få 300 kr i rabatt!

Pris för hel termin: 3260 kr

Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen (vid köp av period) eller fyra tillfällen (vid köp av hel termin).

Boka och betala kursen här

Boka och betala prova på-lektion här.

Vinyasa-Yin:

Under kursen kommer vi att utforska energin mellan dynamisk aktivitet  och  aktiv vila. Inom vinyasa yoga arbetar vi med att träna upp styrka, flexibilitet, balans och koordination. Vi rör oss mellan olika yogapositioner i ett djupt meditativt flöde. Klassiska positioner och flöden övergår med nyfikenhet ibland till mer ”avancerade” positioner. Vi väver  in det i en rörelsemeditation där teknik möter din egen kropps yoga och behov.

I yinyogan låter vi kroppen mjukas upp genom aktiv, återhämtande stretch. Vi ligger eller sitter länge i positionerna och får på detta sätt kontakt med bindväv och djupare muskulatur. Yinyogan är en korsning mellan kinesisk traditionell medicin och indisk yogisk filosofi och kunskap. Genom att vi stannar upp länge i varje position är yinyoga ett underbart verktyg för dig att lyssna till din kropp och dina gränser, mjukna omkring ditt sinne och landa ännu djupare in i meditation.

Planering vårterminen 2019, totalt 20 tillfällen

Period 1 Måndag 28 januari till och med måndag 1 april (10 tillfällen)

Period 2 Måndag 8 april till och med måndag 17 juni (10 tillfällen, uppehåll på annandag påsk den 22 april)

Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8%

Emma Johansson
Yogan kom till mig för cirka 10 år sedan. I början mer sporadiskt, men så småningom upptäckte jag att ju mer jag ägnade mig åt yoga och meditation, desto bättre flöt livet på. Så efter en långresa i Indien 2010 gick jag min första yogautbildning i Hathayoga, mest för min egen skull.

För ca två och ett halvt år sedan kom jag i kontakt med Somatic Yoga som är en lugn, flödande, meditativ yogaform. Därefter har jag gått en utbildning i Somatic Yoga och arbetar även med Somatic Bodywork i klasser och en-till-en behandlingar.

Under våren 2015 åkte jag till Peru och arbetade som yogalärare och reste sedan vidare till Costa Rica för att gå ytterligare en Hathayogautbildning, denna gången med inriktning på flödet inom oss. Där kom jag även i kontakt med Calligrafi, en rörelseform som liknar Tai Chi. Jag är även väldigt förtjust i Yin och restorative yoga. Att få mjukna in i sin egen kropp är något av det bästa vi kan ge till oss själva. 

”Emma är varm och passionerad. Yogaformen är helt ny för mig men jag känner mig välkommen ombord och vill fortsätta gå, tack vare Emma.”

Totalt erbjus 20 tillfällen med Vinyasa-Yin, från och med den 28 januari till och med den 17 juni, med uppehåll på annandag påsk den 22 april.
Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8%.