Vinyasa-Yin

måndagar kl. 17.30-18.45
Under kursen kommer vi att utforska energin mellan dynamisk aktivitet  och  aktiv vila. Inom vinyasa yoga arbetar vi med att träna upp styrka, flexibilitet, balans och koordination. Vi rör oss mellan olika yogapositioner i ett djupt meditativt flöde. Klassiska positioner och flöden övergår med nyfikenhet ibland till mer ”avancerade” positioner. Vi väver  in det i en rörelsemeditation där teknik möter din egen kropps yoga och behov.

I yinyogan låter vi kroppen mjukas upp genom aktiv, återhämtande stretch. Vi ligger eller sitter länge i positionerna och får på detta sätt kontakt med bindväv och djupare muskulatur. Yinyogan är en korsning mellan kinesisk traditionell medicin och indisk yogisk filosofi och kunskap. Genom att vi stannar upp länge i varje position är yinyoga ett underbart verktyg för dig att lyssna till din kropp och dina gränser, mjukna omkring ditt sinne och landa ännu djupare in i meditation.

LärareEmma Johansson

Våren 2018

Kursstart inkl. prova på: 8 januari
Kursavslut: 18 juni
Uppehåll: 30 april (klämdag pga 1 maj)
OBS! Undervisning 2 april (annandag påsk) 
Totalt
: 23 lektioner
Pris: 4.180 kr

Ny kund? Du kan prova på till rabatterat pris även efter att terminen startat, samt får 10% rabatt på kursavgiften. Läs mer här.