/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Vinyasa-Yin

På grund av begränsat utrymme går det inte att boka prova på i web-butiken. Vill du prova Vinyasa-Yin, maila till anna@mindfulyoga.nu för att fråga om plats.

Kursstart period 2: 8 april

Kursavslut period 2: 17 juni

Totalt: 10 lektioner 

Observera att kursen har uppehåll på annandag påsk den 22 april

Pris för period 2: 1780 kr

Det finns 2 platser kvar i period 2 (20190405)

Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen (vid köp av period 2).

Boka och betala kursen här

Vinyasa-Yin:

Under kursen kommer vi att utforska energin mellan dynamisk aktivitet  och  aktiv vila. Inom vinyasa yoga arbetar vi med att träna upp styrka, flexibilitet, balans och koordination. Vi rör oss mellan olika yogapositioner i ett djupt meditativt flöde. Klassiska positioner och flöden övergår med nyfikenhet ibland till mer ”avancerade” positioner. Vi väver  in det i en rörelsemeditation där teknik möter din egen kropps yoga och behov.

I yinyogan låter vi kroppen mjukas upp genom aktiv, återhämtande stretch. Vi ligger eller sitter länge i positionerna och får på detta sätt kontakt med bindväv och djupare muskulatur. Yinyogan är en korsning mellan kinesisk traditionell medicin och indisk yogisk filosofi och kunskap. Genom att vi stannar upp länge i varje position är yinyoga ett underbart verktyg för dig att lyssna till din kropp och dina gränser, mjukna omkring ditt sinne och landa ännu djupare in i meditation.

Vårterminen 2019 har som underrubrik ”To be and to become”

Emma Johansson, som undervisar på kursen, beskriver temat så här:

”Terminens tema kommer vila på varandet, allt vi vill ska komma till oss, finns redan här, hos dig. Med detta sagt också den fina balansen av att vilja röra sig frammåt, i hjärtats önskning. Vi kommer jobba med Sankalpas och intentioner, Bhuvaneshwari, gudinnan av helig rymd men även av skapandet. Hur vi finner frid i det vi redan har,vad växer från detta? ”

Visst låter det fantastiskt? 

Planering vårterminen 2019, totalt 20 tillfällen

Period 1 Måndag 28 januari till och med måndag 1 april (10 tillfällen)

Period 2 Måndag 8 april till och med måndag 17 juni (10 tillfällen, uppehåll på annandag påsk den 22 april)

Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8%

Emma Johansson
Yogan kom till mig för cirka 10 år sedan. I början mer sporadiskt, men så småningom upptäckte jag att ju mer jag ägnade mig åt yoga och meditation, desto bättre flöt livet på. Så efter en långresa i Indien 2010 gick jag min första yogautbildning i Hathayoga, mest för min egen skull.

För ca två och ett halvt år sedan kom jag i kontakt med Somatic Yoga som är en lugn, flödande, meditativ yogaform. Därefter har jag gått en utbildning i Somatic Yoga och arbetar även med Somatic Bodywork i klasser och en-till-en behandlingar.

Under våren 2015 åkte jag till Peru och arbetade som yogalärare och reste sedan vidare till Costa Rica för att gå ytterligare en Hathayogautbildning, denna gången med inriktning på flödet inom oss. Där kom jag även i kontakt med Calligrafi, en rörelseform som liknar Tai Chi. Jag är även väldigt förtjust i Yin och restorative yoga. Att få mjukna in i sin egen kropp är något av det bästa vi kan ge till oss själva. 

”Emma är varm och passionerad. Yogaformen är helt ny för mig men jag känner mig välkommen ombord och vill fortsätta gå, tack vare Emma.”

Totalt erbjus 20 tillfällen med Vinyasa-Yin, från och med den 28 januari till och med den 17 juni, med uppehåll på annandag påsk den 22 april.
Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8%.