/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Mantraworkshop med Susanna!

 

Mantraworkshop med Susanna Mattsson den 19 maj kl. 18.30

Mantraworkshop – hitta din inre kraft
Varmt välkomna till en kväll av glädjefylld och kraftfull mantrameditation med vår kundaliniyogalärare Susanna Mattsson. Vi fokuserar på kontakten med vår shakti, den kreativa urenergin, för att bryta igenom inre blockeringar och stå i vår fulla kraft. Vi möter de rädslor som står i vägen för vår potential och tar kontakt med vår inre styrka.

 

Fokus ligger på mantrasången, men vi gör också ett kort kundaliniyogapass där vi får möjlighet att landa in i kroppen och föra upp det som ligger lagrat i inombords till ytan. Genom chantingen låter vi sedan kropp och sinne vibrera kärleksfullt tillsammans. Med hjälp av denna glädjefyllda energi släpper vi taget om det som blockerar oss, flödar i vår egen urkraft och styrka och låter hjärtat leda vägen. 
All musik spelas live på gitarr eller shrutibox.

Kvällen avslutas med te och enkel yogisk fika för den som vill.

Pris: 250 kronor (150 kronor för den som redan tränar hos oss).

 

Anmäl er direkt till Susanna via e-post: yogi.susanna@gmail.com. Betalning sker först efter att anmälan bekräftats till BG 858-0417
 
Du behöver inte ha praktiserat kundaliniyoga tidigare för att delta. Antalet platser är begränsat och våra mantrasöndagar brukar vara populära, så se till att anmäla dig i god tid om du vill komma.