/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Yinyoga onsdagar

Onsdagar 17.30-18.45

Kursstart period 1: 30 januari

Kursavslut period 1: 3 april

Totalt: 10 lektioner

Pris för period 1: 1780 kr

Kursstart period 2: 10 april

Kursavslut period 2: 19 juni

Totalt: 10 tillfällen

Observera att kursen har uppehåll onsdag den 1 maj

Pris för period 2: 1780 kr

Anmäl dig till hela terminen och få 300 kr i rabatt!

Pris för hel termin (20 tillfällen): 3260 kr

Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen (vid köp av period) eller fyra tillfällen (vid köp av hel termin).

Boka och betala din kurs här

Boka och betala prova på-lektion här.

Yinyoga är en terapeutisk yogastil som handlar om att släppa taget för att stilla kropp och sinne. Yinyoga är ett bra komplement till din vanliga yogapraktisering och fler och fler upptäcker fördelarna med Yinyoga. Yinyoga bidrar till att ge ett ökat flöde av energi i kroppen genom att man fokuserar på de djupare vävnaderna som bindväv och fascia.  Livskraft och energi flödar i vår bindväv. Du stannar kvar i positionerna en längre tid, 3 – 5 min för att långsamt jobba med kroppens bindväv. I Yinyoga är det viktigast hur det känns, var det känns och hur du genom variationer på positionerna hittar in i din kropp. Fokus ligger på total närvaro och ökad kroppskännedom. Varje lektion innehåller ett centralt tema och syfte.

Planering vårterminen 2019

Period 1 Onsdag 30 januari till och med onsdag 3 april (10 tillfällen)

Period 2 Onsdag 10 april till och med onsdag 19 juni (10 tillfällen, uppehåll onsdag 1 maj).

Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8 %. 

Ulrika Corneliusson

Jag upptäckte yoga på riktigt 2011 och har sedan dess haft möjligheten att pröva på olika yogaformer med flera duktiga, inspirerande lärare som fört mig vidare i min praktik. Jag har praktiserat flera stilar såsom Hathayoga, Asthangayoga, Kundaliniyoga, Yin Yoga, Rajadhiraj Yoga etc. Mitt praktiserande blev den pusselbit för mig som saknades för att hitta en balans i vardagen både som fysisk träning men även mental närvaro. 2014 valde jag att utbilda mig till Yogalärare i Globalyoga. Globalyoga är en friare fysisk yogaform som blandar tekniker från öst och väst och som hämtar inspiration från olika yogaformer som Iyengaryoga, Ashtangayoga och Kundaliniyoga. Ofta är klasserna byggda på Vinyasa Yoga dvs en flödesinriktad form av yoga. I min utbildning ingår även en stor del Anatomi och Yin Yoga som är en mindfulnessinspirerande och mer lugn form av yoga.

Jag fortbildar mig kontinuerligt genom workshops och kurser, i Sverige och ibland på andra platser i världen som jag kan bära med mig som inspiration in i mina yogaklasser. Bl.a. har jag under en resa till Indien studerat traditionell Hathayoga och Yoga terapi. Jag har även gått utbildningar för Ulrica Norberg (Anatomi, Yogaterapi) och Johanna Alvin (Assistering, Yin yoga).

Inspirationen i guidningen av mina yogaklasser definieras just av en friare stil där jag uppskattar att blanda inspiration från olika traditioner i yoga, att det inte finns några “måsten”. Yoga är trots allt ett verktyg för att hitta tillbaka till vårt genuina jag och att hitta platsen inom oss själva där vi kan förhålla oss till omvärlden. Som yrkesverksam Massageterapeut inspireras jag också av att hitta yogan som ett verktyg att lära känna våra fysiska kroppar för att kunna hitta en bättre rörlighet i vardagen.

Yin yoga är en yogaform som jag tror att många av oss behöver för att hitta balans i vardagen. Jag har också valt att fördjupa mig just inom denna yogaformen då den har kommit att ligga mig varmt om hjärtat. Min undervisning kan variera, gärna vill jag påverka stämningen i en klass genom musik, yogafilosofi, aforismer eller dikter från olika inspirationskällor.

Det som inspirerar mig är att yoga är ett förhållningssätt till livet, oavsett vilken yogaform man väljer. Yoga handlar för mig om att bli en mer medveten människa.

”Practice and all is coming”
Pattabhi Jois 

Totalt erbjuds 20 tillfällen med Yinyoga på onsdagar, från och med den 30 januari till och med den 19 juni, med uppehåll den 1 maj.
Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8%