/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Yinyoga onsdagar

Det finns fortfarande möjlighet att prova på denna kurs vid nästkommande tillfälle, för att boka se länk nedan.

Onsdagar 17.30-18.45

Kursstart period 2: 10 april

Kursavslut period 2: 19 juni

Totalt: 10 tillfällen

Observera att kursen har uppehåll onsdag den 1 maj

Pris för period 2: 1780 kr

Det går bra att dela upp betalningen på två tillfällen (vid köp av period 2).

Du som anmäler dig till kursen när den redan börjat betalar för de gånger som återstår.

Boka och betala din kurs här

Boka och betala prova på-lektion här.

Yinyoga är en terapeutisk yogastil som handlar om att släppa taget för att stilla kropp och sinne. Yinyoga är ett bra komplement till din vanliga yogapraktisering och fler och fler upptäcker fördelarna med Yinyoga. Yinyoga bidrar till att ge ett ökat flöde av energi i kroppen genom att man fokuserar på de djupare vävnaderna som bindväv och fascia.  Livskraft och energi flödar i vår bindväv. Du stannar kvar i positionerna en längre tid, 3 – 5 min för att långsamt jobba med kroppens bindväv. I Yinyoga är det viktigast hur det känns, var det känns och hur du genom variationer på positionerna hittar in i din kropp. Fokus ligger på total närvaro och ökad kroppskännedom. Varje lektion innehåller ett centralt tema och syfte.

Planering vårterminen 2019

Period 1 Onsdag 30 januari till och med onsdag 3 april (10 tillfällen)

Period 2 Onsdag 10 april till och med onsdag 19 juni (10 tillfällen, uppehåll onsdag 1 maj).

Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8 %. 

Linda Lundblad

Jag kom i kontakt med yogan i början av år 2000 och kände direkt att jag hittat ett verktyg som hjälper mig att ta hand min kropp på ett skonsamt sätt. Då jag gått från att nästan ha haft dansen som ett yrke till att lägga det på hyllan och istället studera på universitet och börja jobba på sjukhus, kändes det befriande att hitta tillbaka till rörelse som kunde ge stillhet i sinnet. Jag fortsatte med fysisk yoga på gymmet, där jag ofta tillfrågades om jag inte skulle bli yogalärare, men kände att jag inte riktigt var beredd på att undervisa. Det var först när jag kom i kontakt med Embodied Flow(TM) som jag kände att jag hittat rätt och bestämde mig för att bli lärare. Jag gick min lärarutbildning 2015-2016 och har undervisat sedan dess.

Jag undervisar i Vinyasa Flow och Yin Yoga.  Min undervisningsstil är i Vinyasa Flow är Hatha Yoga inspirerad av Embodied Flow(TM) som mer liknar Vinyasa Yoga än Hatha Yoga. När jag undervisar i Yin Yoga väver jag även in del positioner från Restorative Yoga. Jag är även lärare i Flygande Yoga, så kallad Yogaswing, där man använder en yoga-gunga som redskap. Just nu ligger mitt intresse även i stundande utbildningar i SUP-Yoga (Yoga på en ”Stand Up Paddling”-bräda på vattnet) och Restorative Yoga. Efter en nyligen avslutad kurs i yoga med ljud och mantra så förbereder jag mig på att även dela med mig av mantrasång.

Vid sidan av yogan jobbar jag dels som biomedicinsk analytiker och undersöker patienter,  dels forskar jag inom neurovetenskap. Jag är Medicine Doktor i klinisk neurofysiologi och studerar främst hur det autonoma (icke-viljestyrda) nervsystemet påverkas av stress, men även specifika delar av hudkänsel och hur signaler från båda dessa delar av nervsystemet bearbetas i hjärnan.

Jag brinner för kroppslig rörelse, inspirerad av yoga och dans, förankrad i anatomi och fysiologi. När du yogar med mig fokuserar vi på att arbeta utifrån din egen kropp, med dina förutsättningar, för att öka medvetenheten om dig själv, göra dig kroppsligt starkare och för att finna lugna stunder i dagens stressande samhälle. Att väcka nyfikenheten för kroppen och att lära sig att lyssna till den, för att i förlängningen kunna utnyttja den till sin fulla potential, gör att man kan acceptera sig själv för den man är. Livet är en resa, kroppen är vår farkost och vi kan välja att krydda upplevelsen med lite stjärnstoff <3

Totalt erbjuds 20 tillfällen med Yinyoga på onsdagar, från och med den 30 januari till och med den 19 juni, med uppehåll den 1 maj.
Nya och gamla kunder betalar samma pris. Den tidigare rabatten för tidiga bokningar och nya kunder är borttagen, istället har ordinarie pris sänkts med 8%